Answer:
If you could elaborate I can help you. Thanks! =)
The literary device used here is anachronism.
Explanation:
The person here is said to have been 'wobbled' on to the floor.
This is not an action that a human is often portrayed as doing anywhere so it does not really fit human description but shows a form of action that happens to things.
This suggest the situation and how bad the fall actually is.
It also suggests that the situation and the tone of the passage is rather comedic and used in a sense that is strategically that way.
Epistolary-which is the literary work in the form of letters.
Answer and Explanation:
The above is a quote and extract from the speech of Frederick Douglass(was a social advocate, abolitionist, and orator) in July 5, 1852 while addressing the Rochester ladies' anti-slavery society in New York. His speech was named What to the Slave is the Fourth of July?
In his speech he emphasizes the importance of July fourth as a commemoration of the liberty and independence of the black people from slavery, as he notes it, "the birthday of your national independence and political freedom". July fourth, 1776 was the day America got independence from England and is normally celebrated as such, but is also a day Black people celebrate their freedom from slavery.