1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Katarina [22]
3 years ago
8

Read the passage.

English
2 answers:
Masteriza [31]3 years ago
7 0
The first one is correct
makvit [3.9K]3 years ago
6 0
The answer is "He is uneducated".
You might be interested in
Why does the poet compare the job of cleaning to an elephant? A. to show that cleaning the room will be a huge task. B. to show
irinina [24]

Answer:

A. to show that cleaning the room will be a huge task.

Explanation:

         We do not know what poem this is referring to, but this poet uses a simile or metaphor. This is a type of figurative language and is not meant to be "taken literally." This rules out options C and D because there is not an <em>actual</em> elephant.

         While B could still be an answer, the narrator could have cleaned up their room once before without it feeling like a big task. Since they chose to compare it to an elephant specifically, we can guess that the answer will be "A. to show that cleaning the room will be a huge task."

8 0
2 years ago
Why do you think that people might treat a small purchase like a snack, differently from the way they would treat the purchase o
Lady bird [3.3K]

Answer:

because I machine washer can last longer than a snack, there for the machine washer has more purpose and is more expensive

Explanation:

5 0
3 years ago
Read the excerpt from We Shall Not Be Moved.
Gnom [1K]

Answer:

C. The reader could make the connection between the “League” and the third sentence, which explains that they “organized strikes in the garment trade.”

Explanation:

The given text is taken from 'We Shall Not Be Moved.' In the text, the term 'League' is used to define those who 'organise strikes in the garment trade.' League has been responsible to organize strikes in the garmentt trade. League makes garments for sportsmen.

Therefore, 'League' can be understood in reference with statement in third line. Thus option C is correct.

8 0
3 years ago
Which word pair best describes the tone Severn Suzuki uses in her introduction? worried and confused disappointed and upset sati
Alenkinab [10]

Answer:

Honest and direct.

Explanation:

Severn Suzuki's tone in her introduction from "The girl who silenced the world for five minutes" is honest and direct because she explains who she is and who she came with, she tells those 'adults' that she raised money to travel and to stand there and talk to them because she believes she has to fight for her future. She tells them that they have to change their ways. She's direct to them, she causes an impact with her words.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Amma...
Rus_ich [418]

Answer:

1. jane hasn't gotten a good voice. she sings badly.

2.this math exercise isnt hard. i can do it easily.

3.look!those small dogs are running very fast. but the big one is slowly

4.the audience sat and listened quietly to the loud music.

5.james is a very kind boy. he always plays nicely with younger children.

hope this makes sense

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of the following sentences suggest a third-person point of view?
    10·2 answers
  • ___ is a topic of a sentence that is supported by several paragraphs in sequence.
    6·2 answers
  • Read the passage from A Doll’s House.
    6·1 answer
  • Which search would best narrow down our results for this research question?
    8·2 answers
  • Which line of poetry is made of iambs?
    15·2 answers
  • The informational text, "The Role of Media in a Democracy." by George A. Krimsky, supports the central idea that, in a democracy
    8·1 answer
  • PLEASE HELLP ITS DUE! 85 points !!
    13·2 answers
  • How does the speaker in the poem quoted by Asimov react to the astronomer's lessons? *
    7·1 answer
  • Which main rhetorical device is employed in paragraph 3 of the passage for library or death, Patrick Henry
    15·1 answer
  • Part 3 anyone want tips on ANYTHING???????​
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!