They were all Frenchmen twenty-five years old or more, domiciled for a year and living by the product of their labor. The National Convention was therefore the first French Assembly elected by universal male suffrage, without distinctions of class.
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
Respect and obey federal, state, and local laws. Respect the rights, beliefs, and opinions of others. Participate in your local community. Pay income and other taxes honestly, and on time, to federal, state, and local authorities. Serve on a jury when called upon. Hope it helps! :)
Explanation:
The correct option is A. Selective incorporation is best defined as the rights and immunities protected by the Bill of Rights and interpreted by the Supreme Court as “implicit in the concept of ordered liberty”
<h3>
What is an implied right?</h3>
The political and civic liberties that logically underpin the Constitution's real text but are not expressly expressed therein are known as implied rights.
The Due Process Clause and other Constitutional provisions have been interpreted by the courts to protect the fundamental freedoms that are "implicit in the concept of ordered liberty." The rights have not been specifically named, and it is uncertain if the Supreme Court has the power to uphold the unnamed rights.
Learn more about Implied Rights here:
brainly.com/question/929995
#SPJ1
The most important economic development in the mid-19th-century south was the cotton gin.