It should be <span>United States colonization of Cuba</span>
<h3>the percentage of the rocks on the earths surface that are sedimentary rocks is</h3><h3 /><h2><em><u>75 percent</u></em></h2><h2 />
<em>Sedimentary rocks make up 75 percent of the rocks at the earth's surface but only 5percent of the outer 10 miles of the earth. Sediment, as distinguished fromsedimentary rock, is a collective name for loose, solid particles and is generally derived from weathering and erosion of preexisting rock</em>
hope it helps you ❤
Answer: No other European power had established a presence in the area.
In the early 19th century, Russia had already established some colonies in Alaska, securing its presence in America. Russia was expanding East, across Siberia, and eventually started moving south, until it reached Northern California.
Americans who were involved in the sea otter business proposed some joint hunting expeditions with Russian supervisors and Native Alaskan hunters to hunt seals along the Californian coast. These expeditions allowed the Russian parties to observe large stretches of uncolonized land. This led to the conclusion that a Russian settlement could be established in California.
Which group from an earlier period in American history would most likely have supported the sentiments expressed in the passage above?
Which group from an earlier period in American history would MOST likely have supported the sentiments expressed in the passage above? Federalist opponents of the policies of Thomas Jefferson.
hoped that helped:)
Answer:d
Explanation:everyone knows girls live longer