I've always heard it to be a. schools, but I'm not sure if that's the name for the specific situation you described.
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
prevent them from interfering with state courts
Explanation:
- The constitution limits the jurisidiction of the federal court so as to prevent its interferance to state courts.
- Section two of article three of the constitution, defines the jurisidiction of the federal court in terms of its scope and the cases it can handle. This prevents a possible collision between the state and federal laws.
- The constitution,has been amended over time by the congress to limit the jurisdiction of the federal court.
Answer:
True.
Explanation:
Urbanization can be defined as the development of a place or region into an urban area. According to history Urbanization has its root at first in Europe continent before spreading to America and the time in which the world record more urbanization was during the period known as greco-roman period.
Because of railways and the presence of iron ores boosted the urbanization in the United States of America.
Important decisions like the selection of presidential and non presidential candidates are taken at the national convention.
<u>Explanation:</u>
Conventions settle a party's decision for presidential and vice presidential candidates. To turn into the presidential chosen one, a competitor regularly needs to win a greater part of agents. This normally occurs through the gathering's primaries and assemblies.
The proper motivation behind such a convention is to choose the gathering's chosen one for President, just as to embrace an announcement of gathering standards and objectives known as the stage and receive the principles for the gathering's exercises, including the presidential designating process for the following political race cycle.