This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.
Answer:
she provides statistics
Explanation:
the other answers are not in the excerpt
Answer:
See explanation for answer.
Explanation:
I personally beleive that the invention of the car is greater than the invention of the telephone because of the oppurtunities cars give us today. While both cars and telephones have evolved so much over the past several years cars give people the oppurtunity to commute faster to plces, and visit people and places. Whereas a phone may help you keep in contact electronically but can not get you anywhere physically. Then again as far as which invention is more beneficial overall I would say the telephone because it doesn't contribute to global warming like car gasoline does and has revolutionized the ways people keep in contact with each other. Anyways, I hope this helps!
<span>Brendan claims he </span>does<span> not have any money, but Riley saw him buying new expensive clothes last week. Write one closed conversation ..</span>
The answer is chocolate-covered peanuts, all of the others are incorrect.