I'm taking the same thing
1. C
2. A.
3.removing dog hair from the sofa cushions
the rest i'm still answering but hopefully someone will help you on those!
Answer:
Adult have more stress, they have more responsibility than kids and adolescence. Some example could be they have house to pay, they need to give the children food, and their certainly very tired after couple hours of working. For adolescence, they don't have that much responsability, they go to school, learn, study and prepared their future. Very old person does not really have a high stress level, their children take care of them, is their time to relax. Middle and high schooler have stress with study homework things related. But adult have the most stress since they have a lot more responsibility, so we can conclude stress affect you with your responsibilities and your feelings, an example is being and love and the other person does not feel the same.
Answer:
Alternate and alternative are synonymous. Both words date to the middle of the 16th century, and both describe a choice apart from what is first offered: an alternate viewpoint; an alternative suggestion.
Explanation:
:)
The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.
The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.
In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph
Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
The description that best defines the central idea of an information text is:
B. the main point the author is trying to make.
Explanation:
The central idea of a text, and that includes information texts as well, is the main point the author is trying to convey, that is, the information he wants people to understand and remember. To support that main idea, to make it understandable, or even to prove it right, the author must use examples, evidence, details, and analysis.
Therefore, options A, C, and D consist of support to the central idea, while option B defines it.