Becahse during a debate on the Constitution many of the states had insisted that the Bill of Rights be added and then became one of the first task of the new Congress they also moved quickly because the bill of rights aims to protect people against abuses by the federal government and they wanted Americans to know that
Answer:
In 1838 and 1839, as part of Andrew Jackson's Indian removal policy, the Cherokee nation was forced to give up its lands east of the Mississippi River and to migrate to an area in present-day Oklahoma. The Cherokee people called this journey the "Trail of Tears," because of its devastating effects.
Explanation:
Can you please make me brainly
The convention was held during a year of violence, political turbulence, and civil unrest, particularly riots in more than 100 cities following the assassination of Martin Luther King Jr. on April 4. The convention also followed the assassination of Robert F. Kennedy on June 5. Both Kennedy and Senator Eugene McCarthy of Minnesota had been running for the Democratic nomination at the time.
Answer:
<em>Conclusion is the last part of an speech, essay or anything. It finishes the thing which we are doing and concludes it. Like if your telling a speech, you finish it by summarizing or telling a message. Like that you end it. Your conclusion of an argumentative essay should end summarizing or covering all the main points about the problem. You should not rise up new problems in your conclusion because your conclusion concludes or solves or closes the problem. </em>
<em>hope it helped u </em>
<em>and ur welcm</em>
<em>:)</em>
1. According to the second paragraph, members of the Royal Society discussed BIOLOGY, PHYSICS AND ASTRONOMY.
From the passage, it was recorded that, the members of the society met in certain days to discuss several subjects which include:physics, anatomy, geometry, navigation, statics, magnetics, chemics, mechanics, natural experiments, stars, etc.
2. According to the fourth paragraph, members did not want to eliminate the works of ARISTOTLE but instead built on it.
From the passage, it was recorded that the members of the Royal Society had no intention to underrate the works of Aristotle; instead they have great esteem for him and considered him to be a very great man.