1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
zmey [24]
3 years ago
8

Ren is reading a passage about social media and its impact on young people’s attention spans. Which of the following questions s

hould he ask to determine the text structure of the passage?
What effect has social media had on the attention spans of young people?



Is an individual’s attention span determined by genetic factors?



How is social media different from other forms of entertainment for young people?



What is social media?



What is the process for setting up a new social media account?



NextReset
English
2 answers:
vovangra [49]3 years ago
8 0

Answer: The correct answer is c. How is social media different from other forms of entertainment for young people?

insens350 [35]3 years ago
7 0
How is social media different from other forms of entertainment for young people
You might be interested in
Would you rather be described as innocent or immature? Explain.
kicyunya [14]
Good question. Immature because it helps with my dysphoria as a trans man because boys are typically seen as immature. But, I think you need a more inclusive answer so here’s one: “id rather be considered immature because I don’t want people my age to assume I’m lame. Usually people can get along better with someone who is immature rather than innocent because they feel they know nothing or are boring.”
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Daughter of Invention At the beginning of the text, what types of inventions interest the narrator's mother?
Vera_Pavlovna [14]

Answer:

The type of invention that interested the narrator's mother was to draw sketch of things such as spiral of co-rk-scr-ew, ha-n-dier handle, etc.

Explanation:

"Daughter of Invention" is a short story written by Ju-lia Alv-arez. The story is about Cu-ckita and her mother, who is accustomed to inventing something every night.

The narrator mentions that her mother used to create every night, in the corner of her room, as if a scholar burning the midnight oil. She used to draw sketched of various things in the notepad brought by Cu-ckita's father from office.

4 0
3 years ago
There is no reason why a person who is fifteen years old should not be allowed to get a driver's license. There is nothing magic
slega [8]

Answer:

Not reasonable because it ignores valid objections that could be raised.

Explanation:

As the author says "There is nothing magic about the number of years in a person's age", it is true there is nothing magic but this is not reasonable because there are two crucial points related to age and driving:

i- development and healthy;

ii- criminal liability and civil responsibility.

Both teenagers and older people have specific age related conditions. Many scientific studies suggest that teenagers don’t have their brain and psychological characteristics fully developed, because they haven’t fully developed their cognition and sense of responsibility they may choose to take more risks when driving such as using cellphone or drinking and driving. On the other side the elderly tends to loose physical strength, having issues with vision, audition or mental abilities, or responding slowly to events and be impaired to operate a vehicle.  

So many states will define a minimum age for driving based in the age of criminal liability and civil responsibility stated in the constitution or in laws. It is not just about parents trust and sense of responsibility but also about laws and substantial knowledge about human development.

7 0
4 years ago
Is there a better way of saying, “A glance out the window revealed that the northern roads are in much better condition than the
Sonbull [250]
Thee Northern Roads Were better then the Southern Roads as we drove by
7 0
3 years ago
What does Maleekas flashbacks reveal?
siniylev [52]

Answer:The flashback of the story is when everyone makes fun of Maleeka because of her hairstyle. She flashes back when her dad told her about showing her true colors, and embracing who you are.

Explanation:It reveals about what her dad said to her.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Read the excerpt below and answer the question. Well, likely it was minutes and minutes that there warn't a sound, and we all th
    5·2 answers
  • Which part of the sentence is an infinitive?
    13·2 answers
  • which of the following is FALSE? choose the option given below. i)cricket is an outdoor games ii) carroms is an indoor games. ii
    9·2 answers
  • enumerate some useful and harmful materials that you can find at home or in school.if useful give examples on how you can use it
    11·1 answer
  • Which scenario is an example of a cultural dilemma? A child’s grandfather wants his son to parent in the same way he raised his
    12·2 answers
  • Which statement best explains why the Declaration of Independence does not directly address the issue of slavery?
    13·1 answer
  • Essay about Madhav<br>P<br>himire​
    5·1 answer
  • 40 POINTS
    11·1 answer
  • Science nas given humans many amazing devices and useful bits of knowledge. We know so much about our bodies and how to stay hea
    12·2 answers
  • If a source is biased, it means…
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!