The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
) the power to enforce laws
Explanation:
The answer is Uncle Tom's Cabin :D
Have a nice day~
Great Communication Skills
On a fundamental level, attorneys are communicators. They communicate with their clients, they communicate with other parties to the case, and they communicate with the court. ... Law students and aspiring lawyers should never miss an opportunity to sharpen their communication skills.