Answer:
2 Paragraphs about something I have learned.
Explanation:
Something I found interesting is an article that is about the new Coronavirus and it says that some countries like Italy. France, Spain, Argentina, among others, are in total quarantine. So they can't go out with friends, go for a walk, see their family, etc. I think it's important to avoid physical contact during these days because it is a virus that moves very quickly around the world so it is important to be at home in order to avoid possible infections.
According to what I have read, I think the whole world should be careful with what we touch, or if we go to a public place we have to take into account the recomendations that are everywhere. I think we can save the world by being safe at home. I know that sometimes it's a bit boring to be at home because we don't know what to do but this is a good cause.
Answer:
Achilles is killed after 9 years of war
Answer:
It is either C or E, but definitely not A, B, or D
I'm not 100% on if it's C or E though, so I don't want to steer you wrong
Answer:
Hi! Someone there is Brazilian?? We are a family owned and operated business.
Explanation:
In developing their respective arguments, Beveridge (Passage 1) and Bryan (Passage 2) both Passages express admiration for the “founding and history of the United States.”
In lines 12-14 of passage 1 the author states that "it is a glorious history that our God has bestowed upon his chosen people" and in 50-63 the author of passage 2 refers to a number of historical figures from the US including Patrick Henry, Jefferson, Washington and Lincoln.
The United States emerged from thirteen British colonies established along the East Coast. Disputes with Great Britain over taxation and political representation led to the American Revolutionary War (1775–1783), which established the nation's independence.
Hence, the correct answer is founding and history of the United States.
Learn more about founding and history of the United States on brainly.com/question/22561082
#SPJ4