It's a salt of carbonic acid. it's called sodium bicarbonate. It contains the anion HCO3. It usually refers to bicarbonate of soda (baking soda), a white powder that is a common ingredient in antacids. It is also a byproduct of your body's metabolism.
Answer:
The main idea of Okita's poems is that cultural heritage and physical appearances do not determine what it means to be an American. Orika expresses more about how people can experience the culture.
Answer:
The conflict in this story is racism and the author clarified this conflict by using racist words such as “Negro”, “Mulatto”: “When you say brown, do you mean he is a Negro?”, “So you're mixed?, You are a mulatto!”
Explanation:
Answer: A. Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting.
Explanation:
Paraphrase refers to the restatement of a text, or passage, such that the meaning of the passage is given in another form.
The choice that is the best paraphrase of the text will be "Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting".
Therefore, the correct option is A.
Answer:
Pathos, because the author uses facts and figures to show that the information is correct D. Ethos, because the author uses an expert source to make his argument more credible
Explanation: