Answer :
The title of the passage "THE WORLD’S FIRST TRUE UNIVERSITY" informs the reader that the text of the passage with focus on one university, namely Jundi Shapur .
According to the writer, it was an exceptional university and was the meeting place of the world's great minds. The school created the very first teaching hospital in the world. The school had links with many of the great civilizations of Asia, the Mediterranean, and Europe.
The heading helps the reader to understand the central idea of the given passage in the following way :
It informs the reader that the text will focus on a specific school.
Answer:
Bullion is money, specifically gold or silver that has been freshly mined but not cleaned and made into money.
Clues to the meaning include the fact that the kids need "3 dollars", the speaker doesn't know how they wanted all that "money" at one time, and they had to "raise" it, as in "raising money". When he says, "I hadn't any idea where to turn to raise all that bullion..." he means the 3 dollars.
Answer:
the answer is c. the is the article adjective
Editorial
An editorial is written by the Chief editor or under his guidelines. It basically reflects views and opinions of the newspaper. It does not have any byline. You won't see name of writer in a editorial in a newspaper.
Article
There are many kinds of articles like news articles or feature articles.
News articles are hard news, filled with facts and information.