Speaking of cute, I saw Bobby staring at you in homeroom.
The correct answer is going on a first date.
This Gary Soto’s poem, <em>Oranges</em>, describes the feelings of a boy going on a first date, most probably, for the first time in his life. That is the reason why we can say that the poem depicts a rite of passage, because this was a significant turning point in his life.
The first date is described as the first time he walked with a girl. He picks her up. She is wearing make-up. The physical contact between them is shy and gentle and he leds her down the street. He invites her a chocolate bar and the poet keeps on describing his thoughts an feelings to vividly recreate that passage from being a naive boy to a hormonal teenager.
1. The Shepherds’ Swains shall dance and sing
2. thy mind may move
3. Melodious birds sing Madrigals
For the answer to the question above, the commercial team was divided into two departments which are purchasing and sales.
This traditional back office and front office split are common among traditional companies. He referred to it as the left hand who was selling the fish didn't know what the right hand was catching and it results in operational suffering. The sales department would sell fish that Caladero didn't catch or would fail to sell the catch. The result was disappointed customers, unsold fish, and error in orders.
Answer:
He still wants to be a doctor at the end of the story, but he no longer believes that becoming a doctor is an impossibility
Explanation:
just took the test