Answer:
<em>he breathed upon the great rocks and lumps of earth
</em>
<em>the Moon rose big and full over the water</em>
Explanation:
Imagery is a method, or should we say a literary device, that uses figurative language filled with descriptions in order to help us create mental images of the text. It helps us, not just to read the text, but to experience it with all our senses. Imagery vividly describes how something looks like, sounds like, feels like, tastes like or smells like (uses our senses to describe something).
So, knowing this, best fitting answers would be:
- he breathed upon the great rocks and lumps of earth
- the Moon rose big and full over the water
Answer:
A
Explanation:
women were not allowed to vote until August 18, 1920
The story telling was a form of entertainment and by sharing these stories, a sort of history was kept alive. Literature literally means: Things made from letters. It contained their Stories
History
Medicines
Songs
Ceremonies
Now in the possesion of museums
Answer:
you have to post the passage so we could answer the question.