It is or. You can eat apples raw, or you can bake them.
Answer:
The guide offers a wide explanation of the various benefits one can find strolling through London. It helps the reader see that there is something for everyone; whether you'd rather relax or capitalize on the deals and less crowded shops is up to you, but the guide shows that from nature and architecture to farmers markets and bookstores, anyone lucky enough to visit London will find something interesting to pass the time.
Explanation:
Answer:
Nelson Muntz texted his friends before dinner. They haven't gotten back to him yet.
Explanation:
Hope you get it correct!
Answer:
C) Emily Dickinson lived an eccentric life and wrote eccentric poetry.
Explanation:
The correct answer is C because the passage outlines Dickinson's odd lifestyle in the first paragraph and then talks about her unprecedented style of writing in the second.
The information that can be inferred from the passage is this:
C.The men charged more to transport bacon because they knew the huskies would need to run fast to deliver it before it spoiled.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a point that is drawn from the reading of a text. Although it is not stated in detail, the descriptions support the conclusion reached. In this text above, the point that we get is that the men who freighted the seas charged more for each pound of bacon and the reason for this must have been because of the efforts they needed to make to keep the bacon in good condition.
This is why the text also mentioned that they still recorded a loss despite their best efforts. So, the task given to them was not an easy one. In business, people have to charge more to deliver a service that is free from issues and this is what the men tried to achieve.
Learn more about an inference here:
brainly.com/question/25913650
#SPJ1