The main effect of the systems of sharecropping and debt peonage put in place in the South after the Civil War was that the African American people were prevented from leaving the very plantations where they had worked as slaves. The African Americans were bound to the land since they were buying the land through sharecropping.
The Empire gained territory but became more unstable
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
The Japanese had a rather arrogant opinion that their codes were unbreakable. Most military leaders, if they planned an attack at Port Moresby and were met by their opponents with the most carriers they could have on hand - would wonder if their opponents had prior information to their intent. (It could have been much worse for the Japanese at Coral Sea if it occurred a little later for the two American carriers used in the Doolittle Raid could have arrived in time and would have doubled the airpower of the American fleet.)