Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
Answer:
with my help of course
Explanation:
<em>The</em><em> </em><em>United</em><em> </em><em>States</em><em> </em><em>of</em><em> </em><em>America</em>
Speed limit reduced to 35 mph, rationing of goods, and victory gardens
Answer:
The stability that the Roman, Han, and Gupta Empires brought spurred trade in Asia on the Silk Roads. This greatly benefited all three empires and the areas in between. Wealth and ideas passed along the trade network providing the money and ideas necessary for Golden Ages.
Explanation:
Hope this helps you out!