Answer:
we i read the story and its somewhere between the end of the story
Explanation:
look at the last 3 paragraphs
Despite the lack of a passage in this question, it is still possible to identify the option containing a subject of <em>ridicule.</em>
The correct answer is: Squealer calls the other animals ignorant.
"To ridicule" means to perform an action that undermines the reputation of someone or something in order to make them/it seem foolish. This is accomplished in the sentence as the subject, Squealer, humiliates the object, the other animals, by calling them "ignorant".
Answer:
I think its A but I'm not 100% because there is no paragraph present
Answer:
Christopher and his coworker decided that instead of working every other car, they would work every 30 minutes. This allowed Christopher time to do other things — besides reading novels (one of his great passions), he began writing to overcome the boredom.
Explanation: