Leticia babysat on Saturday for 5 hours. She already babysat for 4 hours which makes it (8 x 4) =$32 But she earned $72 so the rest $40 / 8 =5 hours

**Answer:**

He had $7.79.

**Step-by-step explanation:**

8.43 + 0.25 = 8.68

8.68 - 0.89 = 7.79

You have to measure the triangle

**Answer:**

**Step-by-step explanation:**

Use distributive property.