1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
frosja888 [35]
3 years ago
5

Fill in the missing dimensions. Round your answer to the nearest tenth

Mathematics
1 answer:
Rufina [12.5K]3 years ago
7 0
(1) Ans: 19.1 m

Solution:

\frac{model}{actual} =  \frac{4}{x} \\  \frac{55.7}{265.4} =  \frac{4}{x} \\ x =  \frac{4*265.4}{55.7} \\ x = 19.1 m

(2) Ans: 1.7 ft

Solution:

\frac{map}{actual} =  \frac{1}{15.9} \\  \frac{x}{26.8} =  \frac{1}{15.9} \\ x =  \frac{1*26.8}{15.9} \\ x = 1.7 ft

(3) Ans: 2.3 mi

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{9}{3} \\ \frac{6.8}{x} = \frac{9}{3} \\ x = \frac{6.8*3}{9} \\ x = 2.3 mi


(4) Ans: 6.8 mi

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{2}{5} \\ \frac{2.7}{x} = \frac{2}{5} \\ x = \frac{2.7*5}{2} \\ x = 6.8 mi

(5) Ans: 4.0 ft

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{1}{13.7} \\ \frac{x}{54.9} = \frac{1}{13.7} \\ x = \frac{1*54.9}{13.7} \\ x = 4.0 ft

(6) Ans: 7.8 m

Solution:

\frac{model}{actual} = \frac{4}{x} \\ \frac{55.7}{108.4} = \frac{4}{x} \\ x = \frac{4*108.4}{55.7} \\ x = 7.8 m

(7) Ans: 1.5 mi

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{9}{2} \\ \frac{6.8}{x} = \frac{9}{2} \\ x = \frac{6.8*2}{9} \\ x = 1.5 mi

(8) Ans: 4.9 mi

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{4}{2} \\ \frac{9.7}{x} = \frac{4}{2} \\ x = \frac{9.7*2}{4} \\ x = 4.9 mi

(9) Ans: 36.0 m

Solution:

\frac{model}{actual} = \frac{6}{x} \\ \frac{24.5}{146.8} = \frac{6}{x} \\ x = \frac{6*146.8}{24.5} \\ x = 36.0 m

(10) Ans: 1.2 m

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{1}{16.5} \\
\frac{x}{19.5} = \frac{1}{16.5} \\ 
x = \frac{1*19.5}{16.5} \\ 
x = 1.2 m

(11) Ans: 4.9 mi

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{6}{6} \\ 
\frac{4.9}{x} = \frac{6}{6} \\ 
x = \frac{6*4.9}{6} \\ 
x = 4.9 mi
<span>
(12) Ans: 43.7 m</span>

Solution:

\frac{model}{actual} = \frac{10}{x} \\ &#10;\frac{60.5}{264.2} = \frac{10}{x} \\ &#10;x = \frac{10*264.2}{60.5} \\ &#10;x = 43.7 m<span>

(13) Ans: 3.7 m</span>

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{1}{17.6} \\ &#10;\frac{x}{65.2} = \frac{1}{17.6} \\ &#10;x = \frac{1*65.2}{17.6} \\ &#10;x = 3.7 m
<span>
(14) Ans: 6.8 mi</span>

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{5}{4} \\ &#10;\frac{8.5}{x} = \frac{5}{4} \\ &#10;x = \frac{8.5*4}{5} \\ &#10;x = 6.8 mi
<span>
(15) Ans: 55.9 m</span>

Solution:

\frac{model}{actual} = \frac{9}{x} \\ &#10;\frac{32.9}{204.3} = \frac{9}{x} \\ &#10;x = \frac{9*204.3}{32.9} \\ &#10;x = 55.9 m<span>

(16) Ans: 2.5m</span>

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{1}{15.2} \\ &#10;\frac{x}{37.9} = \frac{1}{15.2} \\ &#10;x = \frac{1*37.9}{15.2} \\ &#10;x = 2.5 m
<span>
(17) Ans: 27.6 mi</span>

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{3}{9} \\ &#10;\frac{9.2}{x} = \frac{3}{9} \\ &#10;x = \frac{9.2*9}{3} \\ &#10;x = 27.6 mi
<span>
(18) Ans: 7.1 m</span>

Solution:

\frac{model}{actual} = \frac{5}{x} \\ &#10;\frac{64.9}{92.6} = \frac{5}{x} \\ &#10;x = \frac{5*92.6}{64.9} \\ &#10;x = 7.1 m<span>

(19) Ans: 4.2 m</span>

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{1}{10.2} \\ &#10;\frac{x}{42.8} = \frac{1}{10.2} \\ &#10;x = \frac{1*42.8}{10.2} \\ &#10;x = 4.2 m
<span>
(20) Ans: 12.0 mi</span>

Solution:

\frac{map}{actual} = \frac{5}{7} \\ &#10;\frac{8.6}{x} = \frac{5}{7} \\ &#10;x = \frac{8.6*7}{5} \\ &#10;x = 12.0 mi
You might be interested in
If f(x)=2 sin 3x+C, then the maximum value of f(x) is:<br> 1)C<br> 2) C+2<br> 3) C+3<br> 4) C+6
Vladimir79 [104]
<h3>Answer:  C+2</h3>

Reason:

The largest sin(x) can get is 1, and the same goes for sin(3x).

Consequently, the largest 2sin(3x) can get is 2.

You can visually verify these claims by graphing each function with a tool like Desmos. Take note of the y coordinate of the highest points. See below.

Therefore, the largest f(x) = 2sin(3x)+C can get is 2+C or C+2

8 0
2 years ago
How do you calculate angles on parallel lines
Amiraneli [1.4K]
Two angles are said to be suplementary when the aum of the two angle is 180*
7 0
3 years ago
Natalee wanted to demonstrate the volume of a square pyramid. To do this, she took a hollowed out pyramid that has a base of 25
swat32

Answer:

The answer is below

Step-by-step explanation:

Natalee transferred water from a square pyramid to a cube. To calculate how many times she will need to dump the water from the pyramid into the cube to completely fill the cube, we divide the volume of the cube by the volume of the square pyramid. Hence:

Number of times = volume of cube / volume of pyramid

The perimeter of the pyramid base = 25 in, hence the length of one side of the bae = 25 / 4 = 6.25 in

Volume of square pyramid  = base² × (height / 3) = (6.25 in)² * (5 in / 3) = 65.1 in³

Volume of cube = 125 in³

Number of times = 125 in³ / 65.1 in³ = 1.92

3 0
3 years ago
NEED HELP ASAP 15 POINTS
NeX [460]
Use the app Socratic it helps!!
4 0
3 years ago
Refer to the figure below to complete the following problem.
Romashka-Z-Leto [24]

Answer:

C. 30°

Step-by-step explanation:

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Find the simple interest on $5,000 at 6% interest for 3.5 years.​
    6·1 answer
  • 1. What's the size of ∠ABC shown in the above figure?
    15·2 answers
  • Employee works for 8 hours on 2 days 6 hours on one day and 4 hours on 2 days what is the average number of hours an employee wo
    7·1 answer
  • What is the ratio of 4 cm x 72 cm what is the ratio of 6 cm x 48 cm what is the ratio of 8 cm x 36 cm and what is the ratio of 2
    9·1 answer
  • What terms from the table below represent like terms?
    6·1 answer
  • Stormer Company reports the following amounts on its statement of cash flow: Net cash provided by operating activities was $40,0
    11·1 answer
  • Mags is 2 years older than Vector. Which equation will
    9·1 answer
  • Level D
    9·1 answer
  • Examine the geometric relationships in the diagram below which option shows the correct value of x and y?
    12·1 answer
  • Which transformation from the graph of a function f(x) describes<br> the graph of 10x)?
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!