I would oppose it. Studies show teens biological clocks naturally want to go to bed later and wake up earlier. By making school and hour earlier this makes teens more groggy especially because their bodies do not want to go to sleep earlier so this can cause sleep deprivation which will make school work less concentrated and makes teens attitudes about school worsen.
Hey there this brayanc34567
Explanation:
Answer:
3. The chemical, which, incidentally, reduced the number of mosquitoes exponentially, had the unintended consequence of killing off this little wasp, which preyed on a type of caterpillar that ate palm leaves.
4. A description of a tornado that swept through a small town.
Explanation:
Put in your words :)
Answer:
What passage? No passage = no answer.
The pacing of this passage affects the reader's interpretation of the text by conveying the characters resolve to finish the windmill.
By reading the excerpt, the reader understands that the animals are not worried about not having too much stores of food because they are willing to compensate this need with the build of the windmill.
The excerpt shows that they are calm because they know how to solve the lack of food, and this calmness is transmitted particularly by this sentence: "the stores of food were none too plentiful, but the windmill compensated for everything. It was almost half built now".