Did you mean to attach a picture of the answers or you don’t have the multiple answer choices?
Answer:
Hi there~
Your answer is: A.
If you read the paragraph, you can see lots of adjectives based on being scared.
Hope this helps
Sky
Answer:
This praise will most likely influence his behavior and therefore, is an example of positive reinforcement.
Explanation:
Behaviorism or behavioral psychology believes that all behaviors are acquired through interaction with the environment in the form of positive or negative reinforcements. A positive reinforcement has the purpose of rewarding and, therefore, encouraging a certain desired behavior. For instance, receiving a compliment from your boss after working hard on a project makes you feel proud of yourself. It is a positive reinforcement, since you will most likely keep on working hard after being acknowledged.
The same is happening when John's coworkers reward him with a fruit basket. John is now making the connection that all his hard work to lose weight has been acknowledged. He is, thus, being encouraged to maintain this behavior, since it led him to being admired and to receiving a gift. Therefore, this praise is an example of positive reinforcement.
Answer:
Lottie lived her life working and saving money for her future enjoyment. Bess, on the other hand, had “lived each day as if there were no other.” This is shown by the first two sentences and the rest of the story. While Lottie lives comfortably, she is discontent with her life. When Bettie's husband dies unexpectedly, Lottie learns that though Bettie may be poor, she is rich with happiness and experience. By the end of the passage, Lottie realizes that she lived a miserly life for the future but truly did not enjoy the present.
Explanation: