Answer:
2nd paragraph: We are opening two new room
3rd paragraph Do please come along
Answer:
Part I: I value many things one of the few things i value is my family, i chose this because me and my family participate in many fun activities. Another thing i value is friends, i value my friends because they are like my safe place i feel like if anything happens i can go cry to them about it. I also value time to myself, with the time i get to myself i get time to think about a lot of things.
Explanation:
(You will need two more things you value if you would like to use my answer)
Answer by YourHope:
Hi! :)
1) What do paragraphs 2-5 have in common?
A) They clearly address only one side of the argument!!
2) What is the author's purpose in writing this passage?
C) to inform the reade!!!
:)
Most of the above passage includes descriptions of the tasks that the caretakers did for the sick, but if you look where Bradford first mentions those caretakers, you can see just how he feels about them. This phrase, "there was but six or seven sound persons, who, to their great commendations be in spoken, spared no pains, night nor day, but with abundance of toil and hazard of their own health" holds the key. If you look closely at this phrase, Bradford describes how many people acted as caretakers (six or seven) and includes a single word, "commendations," that means praise. To suggests they deserve "great commendations" tells the reader that Bradford feels like these caretakers deserve the highest praise for what they do. My answer, then, would be the word "commendations."