1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Bond [772]
3 years ago
12

Escoge lo que generalmente se come de desayuno. la avena el café un pan con pavo

Spanish
2 answers:
Valentin [98]3 years ago
8 0
La avena es mejor porque es más saludable
jekas [21]3 years ago
6 0
La arena es mejor porque es mas mejor para tu cuerpo
You might be interested in
Write the present participle for the following-ir stem changing verb
mart [117]

Answer:

  1. consiguiendo
  2. pidiendo
  3. repitiendo
  4. siguiendo
  5. sintiendo
  6. sirviendo
  7. viniendo

Explanation:

3 0
3 years ago
1. En __________ hay servicios religiosos. A. el museo B. la iglesia C. el parque D. la oficina de correos
vichka [17]
En _______ hay servicios religiosos - "In _______ there are religious services"

El museo - "The museum"
La iglesia - "The church"
El parque - "The park"
La officina de correos - "The post office"

The answer:
B. La iglesia

Hope this helps.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
15 POINTS!! 5QUESTIONS PLZ HELP MARKING BRAINLIEST​
Dominik [7]

1. We find good shoes at the mall.

Answer 1: Nosotros encontramos buenos zapatos en el centro comercial.

2. Can you (vosotros) sleep at my house tomorrow?

Answer 2: ¿Podéis dormir en mi casa mañana?

3. What time does he return from downtown?

Answer 3: ¿A qué hora regresa él del centro?

4. I eat lunch with my family on Sundays.

Answer 4: Los domingos yo almuerzo con mi familia.

5. The jeans cost thirty-five euros.

Answer 5: Los pantalones vaqueros costaban 35 euros.

6. We sleep until ten o'clock.

Answer 6: Nosotros dormimos hasta las diez en punto.

7. You (tú) find the street on the map.

Answer 7: Tú encuentras la calle en el mapa.

8. My parents return home at six o'clock today.

Answer 8: Mis padres regresan a casa hoy a las seis en punto.

9. I can take the bus downtown.

Answer 9: Puedo tomar el autobús al centro.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

8 0
3 years ago
Hallar la suma de los dos términos que continuan0 ; 2 ; 3 ; 4 ; 6 ; 6 ; …
Nesterboy [21]
Todavía necesitas ayuda
8 0
3 years ago
Yo ________ mexicano.
Tema [17]
The answer is c. soy.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • El salvador sufre de deslizamiento de tierra. <br> a. True <br> b. False
    8·2 answers
  • Please do it in both
    6·1 answer
  • Are the tacos and enchiladas part of what activity at the Spanish Club party
    10·1 answer
  • Según el contexto de este cuento, ¿que derechos tiene la mujer soltera?¿ que derechos tiene la mujer casada?
    15·1 answer
  • Select the item that does not belong.
    11·2 answers
  • 1.Anoche Pilar y Guillermo _______ cenar en un restaurante elegante2.Guillermo _______ con un traje gris muy elegante y Pilar co
    6·2 answers
  • Con __________ en la nube, puedes guardar tus fotos, música o videos en un servidor.
    13·2 answers
  • Boxers are advised to.keep their feet apart during about side the ring to amintain bakance ehich of these factors infuemce.by ke
    6·1 answer
  • PLEASE HELP URGENT!!!!!!!
    10·1 answer
  • ¿Cuál es la diferencia entre los términos "verso libre" y "verso blanco o suelto "?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!