The inference is that the second stanza of the poem B. describes how the boy has changed
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information that given in the literary work.
The main purpose of the stanza is to show how the boy has changed. The narrator describes his memories as a boy when he used to go to the swimming hole. He has beautiful memories, and it makes him happy to remember them. However, he then says that time has taken its toll and that a boy is now an old man. The stanza, therefore, describes how the passage of time has changed the boy.
Therefore, based on the information, the inference is that the second stanza of the poem describes how the boy has changed.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
He thinks that's where its most "corrupt". This book is amazing!
The rhetorical device which James Baldwin most clearly uses in this passage is B. Figurative language
<h3>What is Personification?</h3>
This refers to the figure of speech that gives human attributes to inanimate objects.
Hence, we can see that the rhetorical device being used by James Baldwin as he talked about the frozen blood thawing at the hearing of a particular sound is most likely personification because it gives the actions of the blood which is an inanimate object, human qualities.
Read more about personification here:
brainly.com/question/1013597
#SPJ1
Answer:
what motivites her is that she has the strength. In “Sonnet,” the speaker wants to keep his “strength and courage” in difficult moments (Line 4). His motivation is that “there is power making for the right” (Line 14).
Explanation:
Fighting for what's right also motivated Ida B. Wells to act heroically.
i hope its accurate bc i havent read this in a while . brainliest ?
I typically arrive at the school early, around 8:00. Sometimes I feel uncomfortable even though I usually meet with my friend Brandy while I’m waiting for class to start at 8:15. I have noticed there is a camera by the lunch table, but I’m not quite sure if it works.
That’s all I have time for that will give you a start I’m sorry