Answer:
it is B
Explanation:
he would eat lunch at the forks and that at six o'clock he would be in camp with the boys.
Answer: The education that will fit her to discharge the duties in the largest sphere of human usefulness will best fit her for whatever special work she may be compelled to do.
In this excerpt, Elizabeth Cady Stanton complains of the fact that women's education is determined by her relationships to other people as mothers, sisters, daughters and wives. This is true even when women do not fulfill these roles (for example, unmarried or childless women). This is different from the education of men, which is pursued by considering him an individual in his own right. She argues that, whatever work women decided to perform, their being educated would allow them to perform them in a much better way than if they were ignorant.
Okay. I cannot see the article, again but will try my hardest to answer this anyway.
The purpose can usually be seen in the first sentence or paragraph (unless you have an excerpt). Though it may not be too specific it will usually be backed up by evidence later in the passage. A purpose can always be proven by text details.
Choice of details: should support the purpose
organization: Some things are good for some purposes.
e.g. cause effect, shows the good or bad effects of a purpose. The author can support the purpose or no.
chronological can show how something has changed over time.
etc.
Try to identify the main structure and how the passage is organized and how it supports the main idea.
Answer: C
“Answered & explained in your other posted question (; “
What are ur choices of themes <span />