The first reason is because males and females are equal.
The second reason is that girls have a lot of emotions, while when boys get mad they fight.
A provoking story, with darkness and sorrow intertwined with his own life. He was a poor sap, but he never lost sight of his stories.
According to the text, one reason that the novel was not immediately accepted by literate society was that early novels were seeking working-class <span>readers.</span><span> The statement presented is True. It talks about the reasons why novel(s) are not immediately accepted by literate society.</span>
The correct option is that we should be selective because "none of the above"
- In the passage, it was stated that there are good books and bad books. The passage further explained that we should be careful about the kind of books that we read.
- It was explained that we should only read the books which have stood the test of time because they contain the wisdom of our sages and saints and they have appealed to mankind from generation to generation.
In conclusion, the correct option is 4.
Read related link on:
brainly.com/question/24732561
Answer:
D.He was trained as a performer, then escapes into the wild
Explanation:
Abraham was a 12 year old elephant. He was used as a circus animal. During this time he had learnt tricks such as walking on rubber balls, juggling etc.
But I e thing he couldn't learn was how to swim. Which made his owner really angry. The story progressed to where Abraham was able to unlock his cage, although not intentionally. He was looking for hay and the cage was not really locked. This caused him to fall into water, which carried him till he got to land.
This was how he escaped into the wild from where he met other elephants and soon had his own family.