Answer:
1.Identify the problem you are researching on
2.Review the literature of the past work or related work on that same research
3.clarify the problem
4 clearly define term and concepts you would like to use to undergo your finds and draw you conclusions
5 define you population or target group
Explanation:
The correct inference of the passage from "The cask of Amontillado" would be : D. the narrator has been insulted many times and vows revenge against fortunato.
The narrator could not fortunato when he needed him
Hope this helps
Answer:
Always remember, you can be as happy or as miserable as you choose to be, choose wisely. When I say life is only as good as your mindset, I hope you understand you have the power over your thoughts, and ultimately your mindset. Take some time to study this topic more in depth. It will change your life.
Explanation:
I think (i'm not completely sure) that the answer is B
Answer:
XAXA
Explanation:
As you may already know, rhymes are the sounds repeated at the end of the vesos of a poem. The rhymes are created to give a rhythm and a musicality in poetry, leaving it with a more musical and harmonious air.
The rhymes have patterns that are organized according to the repetition of the same line between the verses. Verses with the same rhymes receive the same letter, verses with different rhymes receive a different letter. Usually these letters are "A" and "B", the verses that do not have a rhyme present the letter "X".
Based on this, we can say that the rhyme pattern in the passage shown in the passage above has the pattern "XAXA," since the first and third verses do not rhyme, but the second and fourth verse rhyme with each other.