Answer:
False
Explanation:
seems that that is no where near possible.
Removal of mole on the abdomen primary prevention strategy does the nurse recommend to a client concerned about development of cancer.
Cancer occurs when a few of the body's cells grow out of control and spread to other internal organs. The trillions of cells that make up the human body are home to cancer, which can develop practically anywhere. Cancers are any of the many diseases that are characterized by the expansion of abnormal cells that divide uncontrollably, have the ability to penetrate, and cause harm to good physiological tissue.
Cancer cells acquire gene alterations that transform them from healthy cells to cancer cells. These gene mutations can be passed down via families, develop gradually as we age and our genes deteriorate, or show up if we are exposed to chemicals that damage our genes, such as alcohol, tobacco smoke, or ultraviolet (UV) radiation from the sun.
Learn more about cancer here:
brainly.com/question/11710623
#sPJ4
Answer:
A) Take whatever action was necessary to combat the danger.
This response would be more likely in the case of an Orwellian culture, which the author states is like "a prison" and "much easier to recognize, and oppose than a Huxleyan [world]."
B) Listen carefully to the commentator and then explain the ideas to others.
The passage suggests the opposite response: "Huxley believed that we are in a race between education and disaster, and he wrote continuously about the necessity of our understanding the politics and epistemology of media, he was trying to tell us that what afflicted people in <em>Brave New World</em> was not that they were laughing instead of thinking."
C) charge that the commentator was irrational or needlessly alarming viewers.
The passage suggests that the commentator would invite this charge: "Those who speak about this matter must often raise their voices to a near hysterical pitch, inviting the charge that they are everything from wimps to public nuisances to Jeremiahs."
D) Be receptive to learning more about the danger.
The viewers would be unreceptive to learning about the danger, because, according to the author, this world would appear benign.
Explanation:
Answer: Chromium
Detailed Explanation:
Chromium is a trace mineral in the body, but it's essential to daily body functioning. The mineral is said to increase lean muscle mass, burn fat, and enhance a person's energy levels.
Answer:
apply alcohol as to cease the blood
take her to a vet immediately
Explanation: