Answer:
Absurd.
Explanation:
The tone in a text or passage refers to the attitude or opinion of the author presented in the text. This tone can be understood or known through the use of certain words in the text, which can make readers get or understand what the author's tone is regarding the text.
In the given passage, the author talks about how mall culture is affecting Americans. But the word that best tells us the tone of the passage is the use of the word<em> "absurd"</em> which makes the author's opinion clear. Through this word, we can know that the author thinks the opinion of people about Americans and their mall culture is absurd.
Thus, the correct answer is absurd.
Answer:
B
Explanation:
C and D have nothing to do with deceiving. They're just descriptions of events.
It's not A because it doesn't support the "looks" part.
Answer:
Mr. Bedford, you should definitely go to the moon. It is a once in a lifetime opportunity and you could not just turn it down. I know that there are risks of failure that could end badly, but it is worth it. You have worked so hard with Mr. Cavor that you can't just give this up. Yes your business had a downfall but that shoukd not stop you. I know that you might be a little scared or unsure if this will work and I can see that. What is you say no, but it works. What if it works and everything goes right, but you missed the opportunity to go to space, to see that stars and the moon, to see our planet in a way no one has ever seen it before. Then would you be sad and angry that you said no. Then would you have wanted to go and wished you said yes. Keep up the good work and you will make it, you will succeed and it will all be worth it.