The third option: noise, silence
Answer:
Explanation:
Cholly Breedlove When he was four days old, Cholly's mother wrapped him in newspapers and blankets and threw him on a junk heap; his father had already deserted the family. Cholly was raised by his great aunt, called Aunt Jimmy. As an adult, Cholly is frequently drunk, and he is abusive to his wife and children.
A—
This sentence pretty much sums up what the writer of the passage wants to talk about. The other ones do not fit with the sentence “water is one factor that is necessary for growth” and do not fit the idea of the passage, which is what factors affect plant growth.
Answer:
Unifies the story
Explanation:
The main idea is what makes up the story