Answer:
frontotemporal dementia
Explanation:
Based on the information provided within the question it seems that the way that Mr. Weatherford is acting may be due to frontotemporal dementia. This is a type of dementia caused by cell degeneration in the frontal and temporal areas of the brain. Some of the symptoms associated with this disease are mood swings, compulsive behavior, and even a lack of inhibition, all of which Mr. Weatherford is demonstrating.
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Juan has hypersomnolence, while Miguel has narcolepsy. both men have sleep-wake disorders.
sleep-wake disorder is a medical term used to describe a variety of conditions in which a person feels excessively tired or sleeps longer than normal. Some researchers classify hypersomnia as primary or secondary. Primary hypersomnia is an isolated neurological disorder of unknown cause.
sleep-wake disorders may be caused by another sleep disorder (such as narcolepsy or sleep apnea), a dysfunction of the autonomic nervous system, or drug or alcohol abuse. In some cases, it is caused by physical problems such as tumors, head injuries, and central nervous system injuries.
Learn more about sleep-wake disorders here: brainly.com/question/28104028
#SPJ4
They used their way with words to become successful in journalism and other political and religious ways. They contributed to our culture and taught us many different was to grow potato crops and ways to make different foods. We became very culturally diverse.