Answer: preoccupy or fill the mind of (someone) continually, intrusively, and to a troubling extent.
Explanation:
Answer:
b is probably an answer , choose B because you won't regret it
Answer:
Yea so people think so much about other they forget they have a whole life ahead of them <3
Answer:
Go back into the book/passage and see.
Explanation:
You didn't put much detail into your question, next time please put part of the passage or book. But my advice is to go back and see what Morrie does.
Answer:
A good summary is written in the summary writer's own words. The original text is not copied, but the ideas are translated (or paraphrased) into the writer's own way of saying them. If a phrase or sentence can only be copied, it should be quoted. Using original words helps to condense the text.
Explanation: