The Great Depression support the scenario and help readers understand why Jerry's selfless decisions are so honorable.
<h3>"President Cleveland, where are you?"</h3>
"President Cleveland, where are you?" is one of nine short stories in Robert Cormier's book "8 Plus 1" that was published in 1983. The story is set in the 1930s during the Great Depression and sets the tone for the coming-of-age tale of love and sacrifice. Often depicts historical figures or events. Historical but at the same time fictional genre, it makes an honest attempt to capture the spirit, the social conditions of the person or the time, which represent attention to detail and fidelity.
With this information, we can conclude that the fictional story of "President Cleveland, where are you?" leaves a great moral teaching for all spectators.
Learn more about American literature in brainly.com/question/350223
Answer: D. Leadership is necessary when trying to come up with a solution.
Explanation:
<span>B.) Return to their home
</span><span>D.) The night is clear enough to see the sky.
</span><span>C.) perfect
</span><span>B.) The family looked at stars.
these are the answers i would use
hope that i helped!</span>
Barbora took a picture in summer
Vincent didn’t wash the dishes
I think that’s how you answer it
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1