Answer:
To Motivate the Distraught Patriots to Fight for American Victory
Explanation:
Thomas Paine wrote The American Crisis which was published from 1776 to 1783. This was the time of American Revolution. The year 1776 in American history was crucial since the entire cause of the American rebels was on the verge of collapse. The revolution was going through uncertain times. At such tough time Paine aimed, through his pamphlet, at breathing strong motivation into the distraught patriots so that they could fight to ensure victory for American.
Answer:
its structured more full with details
Explanation:
paragraph 2 is like your intro for your thesis nothing really like paragraph 3
Answer:
lolllllllllllllllllllllllllllllllll
Explanation:
Answer:
Factual detail: The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea.
Fictional detail: The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships.
Explanation:
'The People Could Fly' is a book authored by Virginia Hamilton which consists of twenty four folk tales regarding animals, fairy tales, tales related to supernatural and so on.
From the passage, we can one out that it consist of details which are factual and which aren't true. The line, '"The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships" is a fictional one mainly because in reality, people cannot really fly.
Another detail from the passage which says 'The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea' is a factual detail. This is because folks where taken from their home on ships, and there is a likelyhood of sea sickness for many people who travel on ship.