Answer:
Physical exercise
Explanation:
Gross motor skills are skills that involve using large muscles in the torso, arms, and legs to complete physical tasks. Physical exercise would help a child develop gross motor skills and build up their muscles.
Cold and it's harder to heat stuff then it is to cool it down
Answer:
It can depend on a multitude of factors such as if we refer to economic ties, then yes I think it is positive, as China provides the US with the labor for US companies to utilize to mass produce their products. By contrast, our geopolitical ties are negative as suggested by conflicting interests and human rights issues that the US calls China out on (such as in Xinjiang where the Chinese had shown to strip the Uyghurs of their freedoms and putting them into re-education camps). A way that we can improve this is by holding more bilateral talks and to discuss about the certain issues that both countries have and working together to foster better relations and build mutual understanding.
Explanation:
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.