Answer:
I hope in the future, though I have my doubts, he will me forthright with such matters.
Explanation:
There are two commas because they represent breaks in the sentence. These are needed because, the part of the sentence "though I have my doubts" is basically a side comment. So, you add commas to show that.
The oldest man residing in the Philippines 123 years old.
Annie´s parents seem to be sad and cheery at the same time and it could be said that she acts the same way; however, she may be relieved of her departure. At one point, her mother suggests she get married after going away; the idea that Annie refuses immediately.
What is her tone in the passage? whats words convey that attitude?
Answer:
Annie's tone in this passage is a stubborn one. The word that most conveys this tone is "refuses".
Explanation:
The tone of a text or a character, refers to the ability of the text or character to convey a type of emotion. In the case of the above excerpt, Annie is obstinate with her mother's suggestion that she marry. Annie does not wish to marry and therefore declines the proposal immediately. This conveys a feeling of obstinacy, stubbornness and firmness, which is the tone that Annie conveys to the reader.
Answer:
A. She remembers meeting some who had been blinded.
Explanation:
Mrs. Farquar is telling how the injured child remember her to natives she saw, that has “no sight in their eyes” they were blind, and this was due to the “spitting of a snake”, the poison of the snake left the natives without sight, and in this part she remembers meeting those natives.
Sturdy is the adjective. It acts on and describes the noun "ship."