1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
emmasim [6.3K]
3 years ago
9

I appreciate everybody that helps

Spanish
1 answer:
kumpel [21]3 years ago
4 0
<h3>¿Quién soy? Who am I? ¿A qué se dedican estas personas?</h3><h3>A) En español, escribe tu respuesta en la línea a la derecha. Write your answer in Spanish on the line to the right.</h3>

1. Trabajo en una oficina. Escribo cartas, organizo la oficina y ayudo a otros en su trabajo. ¿Quién soy?

Answer 1: secretario , secretaria.

Translation: I work in an office. I write letters, I organize the office and I help others in their work.

Who am I? secretary

2. Si quieres mandar una carta yo te ayudo. ¿Quién soy?

Answer 2: cartero , cartera.

Translation: If you want to send a letter, I'll help you.

Who am I? mail carrier

3. Si necesitas cortarte el pelo, yo te puedo ayudar. ¿Quién soy?

Answer 3: peluquero , peluquera.

Translation: If you need to cut your hair, I can help you.

Who am I? hairdresser

4. Yo ayudo al médico y cuido a los enfermos. ¿Quién soy?

Answer 4: enfermero , enfermera.

Translation: I help the doctor and care for the sick.

Who am I? nurse

5. Me gusta construir edificios y casa. ¿Quién soy?

Answer 5: arquitecto , arquitecta.

Translation: I like to build buildings and houses.

Who am I? architect

6. Yo arreglo carros. ¿Quién soy?

Answer 6: mecánico , mecánica.

Translation: I fix cars.

Who am I? mechanic

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

You might be interested in
Am I correct the questions above for Spanish?
REY [17]

Answer:

yes, i think i hope this helped

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Complete with the verb tener Aquí 1
damaskus [11]

Answer:

1. tenemos

2. tiene

3. tiene

4. tienen

5. tengo

6. tiene

7. tenemos

8. tienes

9. tienes

10. tienes

11. tienen

12 tienen

3 0
2 years ago
Inició ,desarrollo y desenlace del cuento caperucita roja​
Effectus [21]

Answer:

Inicio: la mamá de caperucita la manda a llevarle cosas a su abuela la cual está muy enferma.

Desarrollo:caperucita se encuentra con el lobo este le pregunta a donde va y caperucita le dice que a casa de su abuela, el lobo la deja en paz.

Desenlace:caperucita llega a casa de su abuelita y encuentra al lobo, el cual ya se comió a su abuelita y ahora también a caperucita, yn leñador escucha los gritos y le abre la panza al lobo con su hacha, saca a caperucita y a su abuela, g le meten al lobo rocas en la panza, y el lobo cuando se despierta tenía mucha sed y va al río, pero por las rocas se cae y muere ahogado.

Explanation:

Está medio largo pero espero que te ayude.

6 0
3 years ago
Click on all the possible phrases below that can be used to talk to teachers.
Anika [276]
Answer: A / B

Both are the first phrases to start a conversation
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Desafio 2
omeli [17]

Answer:

I can't understand Spanish sorry

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Need some Spanish help. thank you
    14·2 answers
  • Serious answer sonly please. Escribe la forma correcta del verbo para completar la frase. Write the correct form of the verb to
    14·1 answer
  • Which direct object pronoun best completes the second sentence? Nuestra abuela es muy simpática. Siempre ____ da galletas y lech
    14·2 answers
  • (lavar/lavarse)Josefina _______ las manos en el lavabo.Josefina _______ la ropa en casa de su madre.
    12·1 answer
  • ¿Salgo de mí mismo para ir al Señor todos los días? ¿Tengo sentimientos y gestos de misericordia hacia los necesitados? ¿Tomo de
    15·1 answer
  • Use one possessive adjective and the correct
    8·1 answer
  • 25
    6·1 answer
  • Parte u. Tipos de párrafos
    8·1 answer
  • Which of the following is not a characteristic of the California mortage
    15·1 answer
  • IM LITERALLY BEGGING SOMEONE TO HELP ME WITH THIS!!! ITS DUE TODAY PLEASE HURR!!!!!
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!