<span>The “fall of the House of Usher” was written by Edgar Allan Poe and published in 1839 in a magazine. At that time, his kind of literature was not popular, the Gothic movement started in England and it was brought to America by him. In America, the literature style was more moralistic so his stories were thought to cause an emotional effect. He introduced the idea of short stories, he argued that a story was meant to be read at one sitting. </span>
Answer: Both cultures thought sunlight was important.
Explanation:
Answer:
The narrator's statements are immediately suspicious because he begins by mentioning "the disease" and its effects on his senses. This suggests a psychological or physical illness has affected his brain. His further comments in lines 19-20 about "how wisely I proceeded" and "with what foresight" suggests a distorted view of his intelligence.
Explanation:
I would say D but that's just because I already know the definition of automation is the use of largely automatic equipment in a system of manufacturing or other production process.
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.