A) England needs manners, freedom, and power.
1. In the first paragraph above Lincoln is making the war against the Southern states a moral war. He thought, in order to preserve the Union, to even allow the dissenting states to keep the slavery if that meant not abandoning the Union. But now here he says that he was wrong and that he is fully committed to not only reuniting the United States but also to abolishing slavery.
2. Lincoln here identifies as the commander-in-chief to clearly state that he is in charge and he is making this proclamation with the full power vested in him by the constitution. He is also doing that with the aim of restoring the public spirit and showing people that everything is under control by being the pillar of stability. He with the power vested in him will appeal to congress and ask for the abolishment of slavery in all the states that are in open rebellion against the United States. That can be seen in this passage:
<span>
<em>That the executive will, on the first day of January aforesaid, by
proclamation, designate the States, and part of States, if any, in which
the people thereof respectively, shall then be in rebellion against the
United States</em></span><em> </em>
Answer:
The passage is not there. You have to add it
Explanation:
The correct answer is gloomy mood.
You can see that Romeo is running away from light, drawing his curtains in order to hide it away completely. He dislikes light and day in general because it means that he cannot see Juliet during the day - they used to meet only during the nightfall, which is why he despises light.