Answer:
Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the government for a redress of grievances.
1
Explanation:
Answer:
B. The government is trying to clean the lakes and make their water safe for drinking again.
D. The people of China are insisting on the use of renewable energy.
These are the two sentences in the passage that talk about China's efforts to curb environmental degradation. The beginning of the passage states that China is a major pollutant, and that this has caused a lot of damage to its ecosystems. However, towards the middle part of the passage, the text discusses what things are changing in order to reduce this problem. The first strategy that is discussed is how the government is trying to clean lakes and rivers. The second one is that the population is protesting the use of fossil fuels and trying to encourage the use of renewable energy.
<span>Neil Armstrong was the first man to walk on the moon. <span>Apollo 11 blasted off on July 16, 1969. Neil Armstrong, Edwin "Buzz" Aldrin and Michael Collins were the astronauts on Apollo 11. Four days later, Armstrong and Aldrin landed on the moon. They landed on the moon in the Lunar Module.</span></span>
The economic value of having colonies in the first place was for 3 main reasons
1) attain cheap labour from the native peoples
2) acquire cheap raw materials to bring to the homeland (Europe)
3) open up new markets to trade with
the first two were vital in Britains industrial revolution. Without cheap raw materials, and cheap labourers, the factories and refineries in Britain would have costed far more to maintain and keep supplied. This, in turn, would have slowed down production considerably. There is no doubt in my mind that the industrial revolution would still have taken place in Britain with or without the colonies, but WITH the colonies the process was sped up considerably.
Overall, cheap labour and raw materials attained through Britains colonial interests sped up the industrialisation of the UK.