Answer:
3. No, it is incorrect; the context explains that Sadie is struggling to "become accustomed to her new situation.
Explanation:
The term "acclimate" means struggling to adapt to a new environment or conditions. It is used for situational change.
So, when Ramira thought the word meant "move", her understanding is completely wrong. The context in which the word "acclimate" is used in the passage is to explain Sadie's struggle to be familiar and adapt to the colder climate whereas Ramira's understanding is completely off.
So, the correct answer is option 3.
Answer:
1. In truth, I found myself incorrigible with respect to Order; and now I am grown old, and my memory bad, I feel very sensibly the want of it.
2. But, on the whole, tho' I never arrived at the perfection I had been so ambitious of obtaining, but fell far short of it, yet I was, by the endeavour, a better and a happier man than I otherwise should have been if I had not attempted it; as those who aim at perfect writing by imitating the engraved copies, tho' they never reach the wish'd-for excellence of those copies, their hand is mended by the endeavor, and is tolerable while it continues fair and legible.
Explanation:
A describe the best main idea in this passage
It shows that Huck's father believes in him.
He is handsome intelligent and sensitive. Though impulsive and immature he is a very likable character.