The answer is the last one
Answer:
William Wordsworth's 1807 poem epitomizes the work of the British Romantic poets. It could be said that their collective aim was to celebrate the power of the human imagination as a means of coping with life's troubles. The Romantics also possessed feelings of reverence for Nature, and "I Wandered Lonely as a Cloud" reflects both of those values.
The speaker in Wordsworth's poem recalls embarking on a ramble and happening upon a massive field of daffodils along a bay. He is captivated with how they are "fluttering and dancing in the breeze" in a way that rivaled the...
Explanation:
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
The real answer is the impact of land policies pursed by georgia so that hey could see what type of land we had because of the white people taking all black people to build in now what is called georiga