Answer:
One last obvious thing these two men have in common is the fact that they both served in the First World War and they both went to good schools. Nick went to Yale, with Tom, before he went to fight in WW1. And as mentioned, even though he did not go for long, Gatsby went to Oxford right after he had served in WW1.
Explanation:
You can join the sentence in this way:
<em>Disappointed by not being able to picnic by the river, they went home sadly.</em>
What does the person in the passage say that shows what will happen to the future of how the story will plot. Please put in clues the person shows in the passage.