<span>Which two sets of character in Act 1 are foils for each other:
</span><span>The two characters that are the foil in the play are lady capulet and nurse.
</span>
<span>What do you learn about the characters by seeing them in contrast to one another:
</span>The nurse is like a mother to Juliet, Juliet talks to nurse about guys and trusted her more. Lady Capulet, Juliet's mother, only speaks to Juliet when she has something important to say. I learned that people don't necessarily trust their family they trust other people more. They are different because the nurse is caring, loving and supportive to Juliet whereas her mother, Lady Capulet does not really care<span>. </span>
Answer: False, Lennie was a quiet listener.
Answer:
The correct answer is c. Give readers the good news immediately.
Explanation:
The message mentioned in the question is a type of <u>apology</u> presented to the customer. The opening sentence implies that there is some bad news. It would be better if the author would have presented the good news first because that would <u>keep the readers involved</u> and persuade them to read the text further.
Giving good news first gives a <u>positive impression</u> to the readers and compels them to read the text till the end.
Answer:
Simile.
Used the word <em>like</em> and is comparing the child to a ninja
Before she ate her icecream, she grabbed a spoon. Hope this helped! (: