1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
antiseptic1488 [7]
3 years ago
5

Select all the statements which complete this sentence accurately. The paragraph has been called a miniature composition because

both _____. are the same length develop one main idea have a title purposes are similar structures are similar
English
2 answers:
ohaa [14]3 years ago
5 0
Answer: develop one main idea, purposes are similar and structures are similar. 

A miniature composition is characterize by one main idea, similar purposes and similar structures too. The characteristics like having the same length and having a title is not an indicator of a miniature composition.

Tomtit [17]3 years ago
4 0
The paragraph has been called a miniature composition because both develop one main idea, have a title and the purposes are similar. A paragraph still contains a main idea that is being supported by more details as well as the conclusion. 
You might be interested in
Which statement best identifies a theme of the short story? A. The high costs for independence and freedom are worth being paid.
katen-ka-za [31]

Answer:D

Explanation:

The rest don’t make since

7 0
3 years ago
How does the characterization of Fortunato<br> affect the plot of the story?
jonny [76]

Answer:

The characterization of Fortunato speaks a lot about his personality. He is a drunkard and loves to wear jester-clothes. This characterization has its affects as because of his drunkardness, Montresor was able to lure him.

Explanation:

'The Cask of Amontillado' is a short Gothic story written by Edgar Allan Poe.

Fortunato is another main character in the story and the character on whom Montressor avenge himself. He's been described by Montressor in the story.

He is a 'wine-expert' which characterizes him as a drunkard. It was due to his addiction towards wine because of which he was caught in Montressor'ss trap for his own death. Montressor, cleverly, approaches Fortunato to help him to tasting of a rare wine which Montressor was able to get through a pipe.

Another characterization of Fortunato was his sense of dressing, he loves wearing jester-clothes.. When Montressor met him at carnival he was wearing a motley jester. His sense of wearing reveals that he is a 'funny fellow.' Even at the beginning of the story, Montressor states that Fortunato has <em>'inflcted him with thousand injuries.'</em>

These characterization of Fortunato helps the plot of the story reach it's conclusion, death of Fortunato. If he would not have been addicted to wine, Montressor would not have been able to lure him into his death trap. If he would not have been insensitive, he would not have 'caused Montressor thousand injuries which led Montressor to avenge on him.

5 0
3 years ago
2. Exaggeration: I cried a mountain of tears. *
Lisa [10]
The answer to that is Hyperbole
7 0
3 years ago
Who speaks these lines?
sineoko [7]

It is Antigone that speaks the lines

7 0
3 years ago
Read the sentence. Some festivals last one or more weeks. What is the complete predicate? A. last one or more weeks B. some fest
Thepotemich [5.8K]

Answer:

A.

Explanation:

some festivals is the subject therefore the weeks are the predicate

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    15·2 answers
  • Based on the information presented in the passage, in which state would a presidential candidate be MOST LIKELY to campaign? A)
    8·2 answers
  • Which is an example of external conflict in Lizzie Bright and the Buckminster Boy?
    9·2 answers
  • Which line of the poem helps explain why Izzy jumps onto the boat
    15·2 answers
  • According to the study, what did John Steinbeck do to prepare for his book The Grapes of Wrath?
    15·1 answer
  • Based on this passage of The Odyssey, one can conclude that the ancient Greeks greatly valued .
    9·1 answer
  • What is a structure? Good example; no links please, thanks!
    7·1 answer
  • Can someone help fast please ??
    15·2 answers
  • Vocabulary &amp; Inference Quiz
    13·1 answer
  • Hindi alphabets picture
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!