Polk’s margin of victory was approximately 1.4 percent. :)
Answer:
A. Relevant information
Explanation:
relevant means something that is related to the topic or issue
The passage supports the claim of the passage by indicating that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets. Thus the last option is correct.
<h3>Who were Europeans?</h3>
Europeans were the the people who live in the continent of Europe.The Europe comprises of the countries like Russia, Germany, England, France, Italy, Poland, Spain,Ukraine, Romania etc.
The complete question is attached below.
The above passage indicates that sugar played important role in the diet of the Europeans as it says that Sugar was given its on place as in the dessert. It became the food of necessity.
Sugar didn't only had the impact on the wealthy Europeans diet but also on the England's poorest workers also included it in their diet. Thus the last option is correct.
Learn more about Europeans here:
brainly.com/question/3387326
#SPJ1
Answer:
The anti-slavery movement
Explanation:
After escaping from slavery in Maryland, he became a national leader of the abolitionist movement in Massachusetts and New York, gaining note for his oratory and incisive antislavery writings.
Answer:
Some people believed that abuses by utility holding companies contributed to the Wall Street Crash of 1929 and the Depression that followed. Many people blamed the crash on commercial banks that were too eager to put deposits at risk on the stock market.
Explanation: