1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
svlad2 [7]
3 years ago
11

Which of the following illustrates how word choice can create a negative mood? the use of “night” rather than “dark” the use of

“decay” rather than “weaken” the use of “festivity” rather than “fiesta” the use of “verse” rather than “poetry”
English
1 answer:
Amanda [17]3 years ago
6 0

Answer:

The use of decay rather than weaken is the correct answer.

Explanation:

You might be interested in
20 POINTS HELP ASAP
qaws [65]

Answer:

we i read the story and its somewhere between the end of the story

Explanation:

look at the last 3 paragraphs

8 0
3 years ago
Why does the family decide to spend a day in the country in The Metamorphosis?
Serjik [45]
After Gregor has died and freed his family of his horrendous presence, they can now take a rest for a while and get back to their normal lives. Gregor had been a burden for them in every way, as he stopped providing for them because of his new condition. Because of him, they couldn't leave the apartment and find a smaller one. Because of him, they had to rent a part of the apartment. His unwilling transformation had changed their lives for the worse. Now that he's gone, they have a hope for a better life. They even start pondering on their daughter's potential marriage.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
From his description of the runaway slave, you can infer that Whitman —
larisa86 [58]

Answer:

a. Strongly Opposed slavery.

Explanation:

Reading the context, you will hear negative connotations towards slavery. You might even hear empathy for the runaway slave.

8 0
3 years ago
Right me a paragraph of why students should be allowed to use phones in school ?
kirza4 [7]

Students should be able to use their phones for two reasons. The first being to be able to communicate with others better. If students were given their phones, they would be more aware of their surroundings and better able to adapt to new things. The second reason students would benefit from phone use is in case of emergencies. If there is any type of accident or emergency, students should be able to use their phones to contact authorities, parents, and friends.

Best of luck.

6 0
3 years ago
Read the poem.
salantis [7]
Your answer would be B. until and then both show evidence of time. Hope this helps!
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which sentence describes an internal conflict? a. JJ is frustrated with his younger brother. b. Huang is upset about how she is
    12·1 answer
  • Read this line from the text: Under the guidance of my new preceptors I entered with the greatest diligence into the search of t
    14·1 answer
  • What does a semicolon do
    10·2 answers
  • What is the gerund in this sentence “I like texting my friends.”
    11·1 answer
  • What is being compared in the passage from “Once Upon a Time”?
    5·2 answers
  • What are some words and sentences i could use to make a scary poem for english class?
    8·1 answer
  • Which theory of fashion adoption explains knockoffs hitting stores before the originals arrive? A. Reverse Adoption theory B. Th
    14·2 answers
  • What is the underlined information in a newspaper article called?​
    12·2 answers
  • What is a more formal way of saying "get on board"? ie. 'We need everyone to get on board with our new policy in order to increa
    8·1 answer
  • Which drum is the largest and lowest non-pitched instrument?<br> (1 Point)
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!