This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.
Answer:
Really? Dang :/
Explanation:
Best of luck until then :)
Have a nice day <3
Answer:C. The visitor left his stick behind.
Explanation:
Your question is referring to the excerpt from ''The Hound of the Baskervilles'' by Sir Arthur Conan Doyle in which Sherlock is describing his visitor at the beginning of the first chapter.
''Mr. Sherlock Holmes, who was usually very late in the mornings, save upon those not infrequent occasions when he stayed up all night, was seated at the breakfast table. I stood upon the hearth-rug and picked up the stick which our visitor had left behind him the night before.''
After that, Sherlock picks up the stick and read what is written on it and then he is asking Watson about his opinion on it.
He was considered as the absent-minded because he left something with his name and evidence that is showing that he was there. If he was aware, he would not do that. In that way, Sherlock got all information about him.
Repetition benefits auditory, visual and kinesthetic learners - trueOnce information<span>is memorized, a student does not need to revisit that information because it is permanently stored in their brain for later recall - false</span>